Livscoaching
via telefon eller
personliga träffar

Föreläsningar,
workshops och kurser inom
personlig utveckling

hemsidabild Vill du öka din
medvetenhet
i livet?

Vill du få insikt
om hur du
kan förändra
din livssituation?


Hem 
  Om UppLevNu 
  Livscoaching 
  Föreläsningar 
  Workshops 
  Kurser 
  Kontakt 
  Tänkvärt 

 Per Dahlman
Certifierad Livscoach
 
"Jag hjälper människor
mot ett bättre liv"


Workshops

Workshops för grupper, föreningar och företag över hela Sverige. De är lättsamma och ger samtidigt djupare insikter som man kan ha nytta av under hela sitt liv, både som privatperson och i arbetet. I dagsläget finns fyra olika workshops men det går även att ta fram specialanpassade workshops. Kontakta Per för vidare information.

Workshop "Lär känna dig själv"

Ibland frågar man sig "Vem är jag?" och får sedan svårt att ge ett bra svar på detta. Denna workshop kommer att hjälpa dig att lära känna dig själv bättre och få större förståelse för dig själv. Inspirerande och utvecklande enskilda övningar varvas med förmedlande av bra tankesätt och metoder. Dokumentation ingår. Ca 3 timmar lång.

Workshop "Att verkligen genomföra personlig förändring"

Insikter kring vad som krävs för att verkligen genomföra personlig förändring. Många försöker genomföra en förändring men upplever att "ingenting händer". Här får du tydlig vägledning i att minska hinder för förändring och att lyckas genomföra önskad förändring. Inspirerande och utvecklande enskilda övningar varvas med förmedlande av bra tankesätt och metoder. Dokumentation ingår. Ca 3 timmar lång.


Workshop "Från rädsla till kärlek"

Man bär omkring på rädslor i olika former och känner att de skapar begränsningar i ens liv. Denna workshop kommer att hjälpa dig att släppa oro, rädslor, negativa tankar och låg självkänsla för att gå mot ett mer harmoniskt liv där man känner trygghet, frihet, inspiration och glädje. Inspirerande och utvecklande enskilda övningar varvas med förmedlande av bra tankesätt och metoder. Dokumentation ingår. Ca 3 timmar lång.


Workshop "Att njuta av livet"

Man har ofta svårt att ta hand om sig själv på ett bra sätt och skapa en njutbar tillvaro. I denna workshop får du insikter kring vad njuta av livet egentligen innebär och du får hjälp med att hitta egna vägar till att mer njuta i ditt eget liv. Inspirerande och utvecklande enskilda övningar varvas med förmedlande av bra tankesätt och metoder. Dokumentation ingår. Ca 3 timmar lång.
 Kontakt och bokning

E-post:
perdahlman@upplevnu.se

Tel. 070 - 668 27 41Hitta din glädje, hitta din inspiration, hitta din egen väg i livet.